Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست طرح های پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس گفت: بندرخدماتی، صادراتی تمبک که در سایت ۲ پارس جنوبی طراحی شده با تکمیل و بهره برداری از آن محصولات فازهای ۱۹ و ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی ، بارگیری و به بازارهای بین المللی صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید محی‌الدین جعفری صبح امروز در نشست بررسی روند اجرای‌های اسکله سازی در منطقه پارس جنوبی با بیان اینکه محصولات پارس جنوبی نقش مهمی در صادرات به کشورهای هدف دارد اظهار داشت: بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در منطقه پارس جنوبی در اولویت قرار دارد که صادرات محصولات فازهای پارس جنوبی از اهم برنامه‌های امسال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پایان یافتن عملیات ژئوتکنیک تکمیلی بندرخدماتی صادراتی تمبک در سایت 2 پارس جنوبی خبرداد و خاطر نشان کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از پست‌های اسکله این بندر، پروپان و بوتان(LPG ) و گوگرد تولیدی فازهای 19، 22، 23 و 24 پارس جنوبی ، بارگیری و به بازارهای بین المللی صادر می‌شود.

جعفری با تشریح عملیات ژئوتکنیک دریایی صورت گرفته در بندرخدماتی، صادراتی تمبک توسط شناور شرکت فوگرو هلند اظهار کرد: مطالعات میدانی و گمانه زنی لایه‌های خاک در نقاط عمیق دریا ، توسط شرکت‌های معدودی صورت می‌گیرد و حضور شناور شرکت بین المللی فوگرو و انجام عملیات مذکور با پیگیری‌های شرکت نفت و گاز پارس به عنوان کارفرمای این طرح صورت گرفته است.

سرپرست طرح های پشتیبانی نفت و گاز شرکت نفت و گاز پارس از افتتاح یک پست اسکله در منطقه پارس جنوبی خبرداد و تصریح کرد: طبق برنامه کارفرما ، امسال یک پست اسکله صادرات LPG به بهره برداری می‌رسد ضمن اینکه سال97 نیز قابلیت بهره برداری از هر سه اسکله این بندر محقق می‌شود.

جعفری با بیان اینکه بندر خدماتی و صادراتی تمبک در پارس جنوبی حداکثر با عمق 37 متر، عمیق‌ترین بندر ایران و خاورمیانه بشمار می‌آید، گفت: دو پست اسکله صادرات LPG هر کدام با توانایی پهلو دهی به کشتی‌هایی با ظرفیت بارگیری حدود پنج تا 60 هزارتن گاز مایع، اسکله مدرن بارگیری و صادرات گوگرد با ظرفیت بارگیری 2هزار تن در ساعت ، دو انبار ذخیره سازی گوگرد هر کدام با ظرفیت 44 هزار تن گوگرد ، دو موج شکن غربی و شرقی ، سایت اداری و مسکونی ازجمله بخش‌های عملیاتی این بندر است.

وی به انجام عملیات لایروبی در این بندر اشاره کرد و افزود: درطول مدت دو ماه اخیر، یک میلیون و 100 هزار متر مکعب لایروبی صورت گرفته است.

سرپرست طرح های پشتیبانی نفت و گاز شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به طول موج شکن‌های این بندر خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی ساخت این سه اسکله در اولویت قرار دارد و با این حال با توجه به اینکه طول موج شکن غربی این بندر به حدود دوهزار و 700 متر می‌رسد، قابلیت احداث 7 پست اسکله دیگر را در آینده برنامه‌ریزی شده است.

جعفری، ارزش اجرای قرارداد احداث این بندر را 286 میلیون دلار عنوان کرد و گفت: قرارداد اجرای این طرح ،سال 92 از طرف شرکت نفت و گاز پارس به عنوان کارفرما و نماینده شرکت ملی نفت ایران به قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) واگذار شده و شرکت عمران ساحل نیز به عنوان پیمانکار اجرایی این طرح در حال فعالیت است.

وی بیان کرد: بخش عملیات طراحی و اجرایی پایانه صادرات LPG توسط پیمانکار فاز پالایشگاهی 22 تا 24 در حال اجرا است.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوب گفت: با برنامه‌ریزی و اقدام‌های شاخص در سال ۱۴۰۲، دوره تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه کاهش یافت و بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز به تولید این مجموعه افزوده شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت. 

به گزارش شانا، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام