Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه‎های اینترنتی برتر شرکت‎های تابعه شرکت ملی نفت ایران پس از ارزیابی های فنی و محتوایی انجام شده معرفی شدند.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر ضرورت ارتقاء سطح اطلاع رسانی پایگاه های اینترنتی، گفت: در این رابطه روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران به صورت دوره ای اقدام به ارزیابی فنی و محتوایی وبسایت ۲۲ مجموعه و شرکت تابعه نفت کرده است که در هر دوره سه وبسایت به عنوان وبسایت های برتر انتخاب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد ناصری تصریح کرد: در این دوره از ارزیابی های صورت گرفته بر اساس ۱۵ محور و استاندارد تعیین شده، شرکت مهندسی و توسعه نفت و شرکت نفت مناطق مرکزی به صورت مشترک جایگاه نخست را به خود اختصاص دادند؛ شرکت نفت و گاز پارس و شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نیز به ترتیب حائز رتبه دوم و سوم شدند.

 

وی با بیان اینکه ارزیابی های دوره ای وبسایت شرکت های تابعه سبب ایجاد رقابت مثبت و ارتقاء سطح کیفی طراحی وب و استاندارهای محتوایی و فنی می شود، افزود: پیش از ارزیابی وب‎سایت ها، محورهای مورد تاکید در روند ارزیابی به صورت کتبی به اطلاع شرکت ها می رسد و آنها فرصت کافی برای ارتقاء فنی و محتوایی پایگاه های اینترنتی خود را دارند.

 

به گفته ناصری، روند ارزیابی کاملا شفاف و توسط کارشناسان با نهایت دقت و نکته سنجی انجام شده است، ضمن اینکه کمی و کاستی های هر وبسایت به منظور اطلاع رسانی و رفع آن به صورت کتبی و با توضیحات مکفی به روابط عمومی های شرکت های تابعه اعلام شده است.

 

 به گزارش  NIOC، بنا به برنامه ریزی و تصمیمات متخذه مقرر شده، روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران در راستای تحقق دولت الکترونیک، اهداف اطلاع رسانی مناسب و ارتباط تعاملی با مخاطبان به صورت دوره ای نسبت به ارزیابی پایگاه های اطلاع رسانی فارسی و انگلیسی شرکت های تابعه اقدام کند که تاکنون سه دوره از آن برگزار شده است.

 

گفتنی است، به زودی در نشستی با حضور مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران از شرکت های برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۷‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • ارزیابی سرمربی شهرداری گرگان از دو برد اخیر در ایران و غرب آسیا
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان‌غربی شرکت کردند